top of page
PAPA MASTANI 

På restaurang Papa Mastani serveras det alltid högkvalitativa råvaror.
Vi låter våran meny avspegla smaker med allt från klassiska franska köket till härliga grillspett ifrån persiska köket. 
Bra mat är för oss att dela med nära och familj. 
Därför har Papa Mastani skapats, som en hyllning för pappa Mastani. 
Frankrike var den sista resan tillsammans och lokalen pryds med minnen och porträtt. 
Vi hoppas att ni kommer uppleva en härlig atmosfär med känsla, värme och smakrika rätter. 


 

våran logga

"Dubbla Våningar - Dubbla Njutningar"

Vill du veta mer?

I hjärtat av Göteborg hittar du vår grillrestaurang som erbjuder en varierad meny och roliga påhitt under veckan!  Njut av en härlig lunch, besök vårt underhållande quiz i vår vinbar La Cave eller abonnera våra stora lokaler för kalas! Oavsett om du söker en god måltid eller en rolig kväll, är vår restaurang ett perfekt val.Kom och utforska allt vi har att erbjuda!

Dags för Lunch?

På Papa Mastani erbjuder vi lunch under alla vardagar. Varje vecka är det en ny meny där vi serverar 3 olika rätter varje dag. Vår snabba och bekväma lunchservering är perfekt för dina arbetsluncher eller avslappnade möten.  Här ingår det alltid stor salladsbuffé, kaffe & kaka.

La Cave vinbar! 

Missa inte ett besök i vår rustika vinbar en trappa ner från restaurangen. La Cave erbjuder ett stort sortiment av världens alla viner. Här kan du njuta av god dryck, krämiga ostar eller tävla mot vännerna i något av våra roliga bordsspel!

Quizkvällar varje onsdag!

Varje onsdag kl 19.00 är det dags för en spännande utmaning på La Cave Vin Bar en trappa ner från restaurangen. Välkommen till vår quizkväll där frågor och skratt blandas med vin och goda vänner.

"A cocktail a day keeps the bad vibes away."

På Papa Mastani, bjuder vi in dig till vår cocktailbar med en exklusiv utsikt mot Linnégatan och Järntorget, där eleganta cocktails och mysig miljö möter varandra.

Kontakt

Är ni intresserade av en företagslunch, födelsedagsfirande eller bara ett större sällskapsom vill äta eller dricka gott?

Det ordnar vi!

Kontakta oss så skräddarsyr vi er kväll.

Är ni ett större sällskap?

bottom of page